Doen: vragenlijst KVO-B invullen!

Alle ondernemers op ’t Werkveld hebben een brief gehad met het verzoek de vragenlijst voor het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) in te vullen. Dit is nodig om ook de komende jaren weer een keurmerk te krijgen. Het keurmerk zorgt – naast een verhoogde veiligheid – ook voor korting op de premie voor de opstalverzekering.

 

Opnieuw gekeurd

Bedrijventerrein Werkveld heeft op dit moment het Keurmerk KVOB. Om dit te behouden wordt er een nieuwe audit gedaan, op basis van de resultaten van een vragenlijst. Bedrijven die de vragenlijst invullen, dragen dus bij aan het behoud van het certificaat. We gaan voor een nieuw certificaat met een looptijd van 3 jaar. De kosten worden (eenmalig) door de gemeente betaald. Met het certificaat kunnen ondernemers korting krijgen op hun premie voor opstalverzekering. Informeer hiernaar bij je assurantiekantoor of verzekeringsmaatschappij.

 

Hoge respons nodig

Wie de vragenlijst invult kan bovendien invloed uitoefenen op de maatregelen die de komende drie jaar genomen worden. Uw mening over het bedrijventerrein is daarbij van zeer groot belang. Om het Keurmerk daadwerkelijk te kunnen behouden, is een hoge respons op de enquête belangrijk.

De werkgroep vraagt u daarom vriendelijk deze enquête in te vullen. Het invullen duurt 5-8 minuten. U verschaft hiermee de werkgroep een duidelijk beeld van wat er leeft op het bedrijventerrein. Uw opmerkingen in combinatie met de feitelijke cijfers van politie en brandweer zijn voor de werkgroep KVOB Bronckhorst de basis voor maatregelen om de komende drie jaar het terrein nog ‘schoner en veiliger’ te maken.

 

Direct naar de vragen

U kunt de vragen online invullen: https://mkbnl.socratos.net/direct/bronckhorst3. Doe dit wel vóór 26 april 2019. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld, en alleen totaalcijfers zullen worden weergegeven. Wie meer wil weten over het hoe en waarom van de vragenlijst, kan bellen met Henny Bekkema, Procesbegeleider MKB Nederland, telefoon 06-11351693 of mail naar bekkema@vnoncw-mkb.nl