Glasvezelinternet voor bedrijventerreinen

De bedrijventerreinen binnen de gemeente worden voorzien van glasvezel. Dit kan alleen doorgaan als minimaal 50% van de bedrijven een abonnement afneemt.

Ondernemers op de bedrijventerreinen in Bronckhorst, waaronder Werkveld Vorden, ontvingen afgelopen weken een informatiepakket van ‘Glasvezel buitenaf’. Er is te lezen wat het voordeel is van glasvezel, voor wie het van meerwaarde is en hoe je als bedrijf een aansluiting op het glasvezelnetwerk krijgt.

 

https://werkveldvorden.nl/wp-content/uploads/sites/5/2019/04/39858-Logo-Bronckhorst.jpg

 

Sneller en grotere capaciteit

Het snellere glasvezelnetwerk zorgt voor een stabiele en snelle dataverbinding dan bijvoorbeeld internet via kabel en kan bovendien een veel grotere capaciteit verwerken. Daarmee bereidt het bedrijventerrein zich alvast voor op grotere datatransfers in de toekomst. Iets waar vooral bedrijven mee te maken zullen krijgen.

 

Glasvezel heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • De enorme capaciteit: een glasvezelnetwerk kan moeiteloos grote hoeveelheden data aan.
  • Supersnel en ongevoelig voor storingen of vertraging. (zowel up als downstream) U bent hierdoor altijd verzekerd van een verbinding met de hoogste kwaliteit en snelheid. Dit geldt voor internetten, bellen én tv-kijken.
  • Het glasvezelnetwerk leent zich daarnaast uitstekend voor allerlei nieuwe, interactieve dienste.

Voor de zakelijke markt, waarin de vraag naar online diensten alsmaar toeneemt en een solide breedbandverbinding niet meer weg te denken is, biedt glasvezel hét netwerk voor nu en de toekomst. Met glasvezel kunt u onder meer probleemloos in de cloud werken en bent u voorbereid op de toenemende vraag naar data.

Wie nu meedoet in de aansluitronde, kan tegen een aanzienlijk lager tarief meedoen dan bedrijven die later alsnog een aansluiting willen.

Bedrijven kunnen tot 3 juni 2019 aangeven of zij een glasvezelaansluiting en abonnement voor hun bedrijf willen afsluiten. Als 50% een abonnement neemt gaat het door.

Voor meer informatie en aanmelden zie: www.zakelijkglasvezelgelderland.nl