De brand op een pand op het Werkveld zal niemand ontgaan zijn. De brand was relatief snel onder controle, maar vrijgekomen asbest zorgde nog dagen voor veel ongemak voor zowel ondernemers, werknemers, bewoners en omwonenden van het bedrijventerrein.

saneringsgebied asbest

Inmiddels zijn alle woningen weer vrijgegeven en de bedrijven weer toegankelijk, zij het bij sommige bedrijven wel onder strikte voorwaarden. Deze voorwaarden zijn er om het opruimen van het asbest zo snel en goed mogelijk te laten verlopen en verdere asbestbesmetting te voorkomen. Kijk voor actuele info over de afhandeling van de brand en evt. schade op www.bronckhorst.nl/brand

Ondernemers onder en voor elkaar

We hebben gemerkt dat ondernemers er vooral voor elkaar zijn in tijden van nood, zoals bij deze brand. Heel fijn dat dat kan! En we merken ook dat helpen niet altijd kan, omdat we niet weten wie wie is en waar behoefte aan is. Dat is een van de dingen waar we met het project ‘verduurzamen bedrijventerrein Werkveld’ aan werken: elkaar beter leren kennen om elkaar te kunnen versterken!

We hebben o.a. deze website met info over verbetering van het terrein, samenwerken en verduurzamen en een LinkedIn-groep. Nog geen lid?

Meld je dan nu aan via deze link: https://www.linkedin.com/groups/12140790/